Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra közbiztonsági és közlekedésrendészeti eseményei.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2019. január 24-én 0 óra és 24 óra között három személyt fogtak el, további tizenegyet pedig előállítottak. Négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kecskeméti járőrök 20 óra 10 perckor igazoltattak egy 25 éves helyi lakost. A nőről kiderült, hogy lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, így őt bűnügyi őrizetbe vették.

Megyénkben az elmúlt 24 órában öt könnyű sérüléssel járó, valamint tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Az 51-es számú főúton – Baja felől Érsekcsanád irányába – közlekedett 16 óra 15 perckor egy 23 éves nő egy Suzukival. Az út 155-ös kilométerénél a sofőr megelőzött egy másik autót, ám a manőver befejezésekor a havas, jeges úton megcsúszott, melynek következtében elvesztette uralmát a jármű felett. A Suzuki az árokba hajtott, felborult, és egy fának ütközve állt meg. Az autó vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat! A megváltozott út- és látási viszonyok között a járművek menettulajdonságai is változnak. Kérjük, erre figyelemmel vezessenek, hiszen mindenkit hazavárnak! Jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

Balesetmentes közlekedést kívánunk!