Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2019. január 28-án hat személyt fogtak el, illetve hét előállításáról intézkedtek. Közülük négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Jászszentlászló külterületén, egy szám nélküli úton közlekedett 16 óra 45 perc körül Szank felől az 5407-es számú út irányába egy 58 éves férfi egy Audival. A rendelkezésre álló adatok szerint nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért az autó megcsúszott a havas, jeges úton, egy fának ütközött és felborult. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat! A megváltozott út- és látási viszonyok között a járművek menettulajdonságai is változnak. Kérjük, erre figyelemmel vezessenek!

Balesetmentes közlekedést kívánunk!