Kezdőlap Kecskemét Ismét a sporté lesz a főszerep február 2-án

Ismét a sporté lesz a főszerep február 2-án

Ismét a szórakozás és az ünneplés kerül középpontba 2019. február 2-án, a Kecskeméti Sportnapon. Ebben kulcsszerepet játszott az, hogy a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége mellett KMJV Közgyűlése Városstratégiai és Pénzügyi Bizottsága Sportmunkacsoportja is fontosnak tartotta a Sportnap üzenetét a város sporttársadalma felé. Az összefogás, egymás megünneplése, a „sportszerű” kikapcsolódás és ráadásul mindez rendkívül színvonalas formában, fontos szerepet kell, hogy betöltsön a város sportéletében.

A sportnap 10 órakor veszi kezdetét a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola csarnokában a Képviselők – Újságírók – Sportvezetők – Színészek labdarúgó kupájával. Ezt követően 14 órától városházi fogadás lesz a díszteremben, amelyre azon sportolók, sportvezetők kapnak meghívást, akik 2018-ban munkájukkal, kiemelkedő teljesítményükkel öregbítették Kecskemét jó hírnevét. Végezetül a hagyományoknak megfelelően 19 órától a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban kezdetét veszi a XXIII. Sportbál.

A Sportbál ebben az évben is Kecskemét sporttársadalmának összefogását és sikereit fogja méltó módon megünnepelni. Az esemény a szokásos magas színvonalon kerül megrendezésre az ünnepélyesség jegyében, kellemes szórakozási lehetőséget biztosítva a résztvevők számára megfizethető áron. A bál keretében 21.20-kor 17 kategóriában kerül átadásra a Kecskeméti Sportegyesület Szövetsége által alapított Kecskemét Év Sportolója díjakat.

Az évek alatt a bál a város sporttársadalmának kiemelkedő eseményévé vált. A bál fővédnökségét Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony vállalta el, illetve jelen lesz Dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester és több sportért felelős képviselő is.