Kezdőlap Események Jancsi és Julis – Ajándék színházi előadást biztosít az OTP hátrányos helyzetű...

Jancsi és Julis – Ajándék színházi előadást biztosít az OTP hátrányos helyzetű gyermekek részére

Az OTP Bank idén is számos projektet indít a hátrányos helyzetű gyermekek támogatásáért. A kultúra és a művészetek elkötelezett híveként az idei év első felajánlása egy ingyenes színházi előadás megtekintésének biztosítása az általános iskolák részére. A Jancsi és Julis című darabra a Katona József Színházba várják az osztályokat 2019. január 11-én, pénteken 14:30-kor.

Szinte minden korosztály ismeri Grimm egyik legnépszerűbb meséjét, Jancsi és Juliska történetét, amelyben a két testvér az erdő sötétjében bolyongva rátalál egy gyönyörű, hívogató, aprócska házikóra. Minden gyerek szíve vágya, hogy annyi édességet ehessenek, amennyi csak beléjük fér, így Jancsi és Julis örömmel fedezik fel, hogy a ház minden egyes része – a falak, a tető és még a kerítés is – mézeskalácsból, cukorból és különféle finomságokból épült. Na de mi vár rájuk ezek után?

Erre az izgalmas utazásra kísérhetik el őket
a gyerekek Rusnyák Gábor és Varsányi Péter feldolgozásában egy 55 perces előadáson a Katona József Színházban. Az OTP Bank összesen 500 jegyet biztosít a diákok és tanár kísérőik számára.