Kezdőlap Gasztro Kezdd az újévet finom mézekkel!

Kezdd az újévet finom mézekkel!

Ne felejtsük el, hogy a méz fogyasztása az év bármely szakaszában ajánlott, hiszen nem csupán sütéshez, főzéshez kiváló választás, hanem kisebb betegségek megelőzésére, tüneti kezelésére is alkalmas. Kecskemét Főterén a Helyi Termék Piacon található talán a térség egyik legjobb minőségű termelői méz választék, amelyet Tóth Katalin és férje Szombati László kínál.

Nemcsak a szinte mindenféle virágból készült mézek – hársméz, akácméz, repceméz, selyemfűméz, vegyes virágméz, propoliszos méz, a különleges erdei méz – közül lehet választani, hanem igazi különlegességekkel is találkozhatunk, mint a virágpor és a különféle ízes magvas összeállítások. Minden terméket lehetőség van a helyszínen megkóstolni, hogy egészen biztosan az ízlésünknek megfelelőt válasszuk.

A termékek mindegyike kiemelt odafigyeléssel és szakértelemmel készül, amelyek száz százalékosan megbízható forrásokból származnak, ellenőrzött körülmények között zajlik a termelés. Amennyiben bizonytalanok vagyunk a választást illetően, bátran lehet fordulni Katalinékhoz, hiszen készségesen válaszolnak minden mézzel kapcsolatos kérdésre.