Kezdőlap Gasztro Király Péter a Konyhafőnök VIP győztese!

Király Péter a Konyhafőnök VIP győztese!

Hatalmas küzdelemben Rácz Jenő versenyzője Király Péter nyerte a Konyhafőnök címet és a vele járó 10 millió forintot!

Hatalmas küzdelmet hozott a Konyhafőnök VIP-A séfek csatája Fináléja, ahol Sárközi Ákos és Rácz Jenő versenyzői, Risztov Éva és Király Péter mérték össze a tudásukat. 

A finalistáknak három órájuk volt arra, hogy elkészítsék az előételből, főételből és desszertből álló menüjüket. Ehhez segítséget is kaptak, a Konyhafőnök VIP előző szériájából érkeztek hozzájuk segítők: Risztov Éva ételeinek elkészítésben Dobó Ági és Lotfi Begi segítkezett, míg Király Peti kuktái Szabó Simon és Lakatos Márk voltak.


Az elkészült ételeket a már megszokott hármason túl-Fördős Zé, Sárközi Ákos, Rácz Jenő-a vendégzsűri tagjai-Wossala Rozina, Gáspár Bea és Vajda Pierre- kóstolta. A mentor séfek és az ítészek között is nem egyszer parázs vita alakult ki a versenyzők értékelése során, hiszen a verseny nagyon szoros volt, így a végső döntés meghozatala is komoly feszültséggel járt.
A két versenyző szívét-lelkét és a séfektől megszerzett összes tudását beleadta az elkészült ételekbe, de csak az egyikük nyerhetett. A zsűri döntése alapján Magyarország új Konyhafőnöke és a 10 millió forint nyertese Király Péter lett, A séfek csatáját pedig a mentora, Rácz Jenő séf nyerte.