Kezdőlap Rendőrségi hírek SZEMETESKUKÁT DOBÁLTAK

SZEMETESKUKÁT DOBÁLTAK

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

A tiszakécskei rendőrök 2019. január 14-én őrizetbe vettek egy helyi testvérpárt. A 35 és 39 éves férfiak a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy kora este a Szent Imre téren egy kukát dobtak az ott közlekedő Opelhez. Az autó vezetőjét ezzel hirtelen irányváltoztatásra és fékezésre kényszerítették úgy, hogy a manőver veszélyeztette a járműben utazók testi épségét. Miután a sofőr megállt, és az autóból utasával együtt kiszállt, a két elkövető odalépett hozzájuk, és fenyegetőzni, lökdösődni kezdtek. A fiatalabbik garázda végül a sértettet meg is ütötte, aki ennek következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

A közlekedés biztonsága elleni bűntett és garázdaság vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható testvérpár nem ismeretlen a tiszakécskei rendőrök előtt. Egyikőjüket 2019. január 7-én már őrizetbe vették, mivel a férfi akkor úgy megvert egy helyi lakost, hogy annak eltört az orrcsontja. A múlt héten történtekről bővebben itt olvashatnak. Tavaly szeptemberben pedig egy akkor elkövetett garázdaság ügyében hallgatták ki mindkettejüket gyanúsítottként.

A tiszakécskei nyomozók a kukadobáló férfiakat kihallgatásukat követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.