Kezdőlap Rendőrségi hírek „TALÁLT” KÁBÍTÓSZER

„TALÁLT” KÁBÍTÓSZER

A szükséges eljárási cselekményeket elvégezve a kiskunfélegyházi rendőrök az iratokat átadták az ügyészségnek.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály rendőrei 2017. április 7-én 21 óra 23 perckor Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc utcában egy ott közlekedő Renault Megane típusú gépkocsit és vezetőjét ellenőrizték. Az intézkedés során a járőrök a sofőr ruházatát és autóját átvizsgálták, mely során a nadrágjának egyik zsebéből előkerült három – feltehetően kábítószert tartalmazó – műanyag tasak.

A rendőrök K. Norbertet előállították a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra, ahol azzal védekezett, hogy igazoltatása előtt az utcában találta a zacskókat.

Az igazságügyi toxikológiai szakértői vélemény szerint a gyanúsított vizeletéből olyan hatóanyagot mutattak ki, amely kábítószernek minősül. Továbbá az igazságügyi vegyészszakértői vélemény alapján a lefoglalt három műanyag tasakban lévő fehér porszerű anyag kábítószernek minősül.

A 30 éves férfival szemben – kábítószer birtoklása miatt – folytatott nyomozást befejezték a kiskunfélegyházi rendőrök, és a keletkezett iratokat átadták az ügyészségnek.

Fotó: Internet