Kezdőlap Események XXI. Esküvő Kiállítás Kecskeméten

XXI. Esküvő Kiállítás Kecskeméten

Január 20-án, vasárnap immár 21. alkalommal került megrendezésre az Esküvő Kiállítás a Hotel Három Gúnár Rendezvényházban. Az idei kiállításon ismét számos kiállító segítette a házasulandókat, hogy a nagy nap olyan lehessen, amilyet közösen elképzeltek. Az esemény már a kezdetektől fogva Kovács Erika, a Party Ex-Press Kft. ügyvezetőjének szervezésben valósul meg, aki évek óta foglalkozik rendezvényszervezéssel.

A házasságkötés egy komoly döntés, egy elhatározás, hogy társa leszünk egy embernek, akit egy életen át fogunk szeretni. Egy esküvő megszervezése egy összetett folyamat, amely rengeteg munkát és türelmet igényel. Ahhoz, hogy életünk egyik legszebb napja maradandó élmény legyen, időben el kell kezdenünk a megfelelő színvonalat, minőséget nyújtó szolgáltatók felkeresését.

Kovács Erika az idei évben már 21. alkalommal rendezte meg a hagyományos Esküvő Kiállítást, amely hatalmast segítséget jelent a leendő pároknak, hiszen összefogja a kecskeméti és környékbeli cégeket, akik mindannyian azért jöttek el, hogy ezt a gyönyörű, de sokszor nehéz feladatot levegyék a házasság előtt állókról, megkönnyítsék szervezési munkát.

Ezúttal is rengeteg kiállító jött el, vidékről és Budapestről ugyancsak sokan érkeztek. Minden évben a változó igényekhez, a legújabb trendekhez igazodva épülnek fel a standok. A helyszínen voltak ruhaszalonok, dekorációval foglalkozó cégek, vendéglátóegységek, ceremóniamesterek, menyasszonyi ruhaszalonok, cukrászatok, meghívókészítő grafikusok, virágszalonok, sminkmesterek, cipő szaküzletek, fotósok, DJ-k, videósok. Mivel egyre népszerűbb a drón technológia az esküvőszervezés terén, lehetőség nyílt megismerkedni annak előnyeivel is. Egyre nagyobb hagyománya van hazánkban a vőfélyeknek, a ceremónia mestereknek, valamint az esküvői torta terén is számos reform történik évről évre. Idén egy sajt különlegességekkel foglalkozó kiállító is ellátogatott a rendezvényre, így a hagyományos torták akár sajttortával is helyettesíthetők.

A vasárnapi esemény egy meglepetést is tartogatott a vendégeknek, ugyanis Pintér Tibor és párja, Ilyés Jenifer kedveskedett a résztvevőknek egy érzelmekkel teli duettel, valamint Jenifer előadásában több, az esküvői hangulatot idéző dalt is hallhattunk. Mind a szervezőknek, mind a közönségnek megtiszteltetés volt a látogatásuk, csodálatos énekükkel sikerült még több élményt adni a már amúgy is különleges alkalomhoz. Legközelebb ősszel, a Sheraton Hotelben lesz lehetőségük a pároknak informálódni a IV. Dream Day Esküvő Kiállításon, amely szintén meghatározó eseménynek ígérkezik