Kezdőlap Kecskemét 4 asztalitenisz mérkőzés hétvégén a Spariban

4 asztalitenisz mérkőzés hétvégén a Spariban

Izgalmas hétvégének néznek elébe a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér játékosai. 2019. 02. 23-án, szombaton 10 órakor a Spartacus két NB III-as férfi csapata fogadja a Karcag és a Szeged csapatát.  A Spari I-es csapata a Szegeddel, a Spari II-es csapata a Karcaggal méri össze tudását.

A Spartacus lányai pedig nagy motiváltsággal készülnek a hétvégi mérkőzésekre, hogy felborítsák a papírformát, amely az ellenfelek felé húz. Szombaton Budapestre utaznak, ahol az Erdért csapatával mérkőznek meg, majd vasárnap 11 órakor a Szekszárdi AC gárdáját fogadják. A lányok nagy motiváltsággal készülnek a mérkőzésekre, ugyanakkor nehéz küzdelemre számíthatunk, mivel sérülés miatt Drabant Anitát nélkülöznie kell a csapatnak. A Szekszárd csapatát erősíti többek között a kecskeméti nevelésű Madarász Dóra és Imre Leila, a többszörös Európa Bajnoki érmes Ruta Paskauskiene és a háromszoros olimpikon Tatyana Bilenko is.

Ezután 15 órakor a Széchenyi sétányon rendhagyó módon még egy Női Extra Liga meccs lesz, még pedig a Szekszárd és az Orosháza versengését nézhetik meg a szurkolók.

Érdekfeszítő hétvégére számíthatunk!

Hajrá Spari! Hajrá Kecskemét!