Kezdőlap Hírek Február 2-án, 19 órakor a Hírös Agórában kezdődött a már hagyományosnak mondható...

Február 2-án, 19 órakor a Hírös Agórában kezdődött a már hagyományosnak mondható Sportbál

Február 2-án, 19 órakor a Hírös Agórában kezdődött a hagyományos Sportbál. Szakított bizonyos hagyományokkal, ami megmutatkozott egyrészt a helyszín kiválasztásában, másrészt a vacsora és a díszítés jellegében, és a kísérő programok előadóiban.

A La Verde Étterem által felszolgált ízletes vacsora alatt a kecskeméti Gayalog együttes hangulatosabbnál hangulatosabb dalait hallgathatták a résztvevők.

Természetesen a Sportbál és az egész nap csúcspontja az Év Sportolója Díjak átadása volt. 17 kategóriában a legjobbak legjobbjait rendkívül ünnepélyes hangulatban díjazták. A program keretében a tavalyi free style után, most ismét egy extrém sportág mutatkozott be, a kötélugrás.

Óriási sikert ért el Vass Vivien és Varga Máté Európa Bajnok páros, és Refis tanítványaik. A Grapevine Show Dance Club színvonalas bemutatójának csúcspontja egy fergetegesen előadott kán-kán volt. Ezt követően hajnali fél 4-ig Dj. Pénzes Jani „húzta” a talp alá valót.

Ami a legfontosabb üzenete ennek a napnak, hogy a sport minden szereplője, – mint a versenyzők, sportvezetők, szimpatizánsok, szponzorok, önkormányzat, média – teljes összefogásával tudott megvalósulni és maradandót alkotni a benne résztvevőknek. Ebben a napban benne volt minden a játéktól kezdve az ünnepélyes elismeréseken át, a közös szórakozásig, ami annyira fontos a város sporttársadalmának. Különösen megtisztelő számunkra, hogy a Sportbál, illetve az Év Sportoló Díjainak támogatására minden évben szinte kérés nélkül nyújtanak támogatást ugyanazok a cégek, sőt újak is kapcsolódnak hozzá.” – mondta el Újhidy Tibor főszervező.