Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt nap eseményei számokban.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. február 5-én 0 óra és 24 óra között öt esetben harminchat külföldit tartóztattak fel, akik jogellenesen próbáltak meg Magyarország területére bejutni. Az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz. További két külföldit megakadályoztak abban, hogy az ország területére lépjenek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában hat személyt fogtak el, további tizennyolcat pedig előállítottak. Nyolcan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kecskeméti rendőrök 0 óra 45 perckor gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vettek egy 19 éves férfit, aki úgy közlekedett autójával a megyeszékhelyen, hogy a bíróság a járművezetéstől eltiltotta.

A bajai járőrök 15 óra 56 perckor egy 38 éves férfit fogtak el Bácsalmáson. Ellene a Kecskeméti Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányságon egy 30 éves kalocsai lakos szabálysértési őrizetbe vételéről határoztak. A férfi ellen szabálysértési előkészítő eljárás indult, mert egy áruházból különböző árucikkeket akart eltulajdonítani.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, két könnyű sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre három sofőrt állítottak elő.