Kezdőlap Kiemelt Budapesti Erdért SE – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

Budapesti Erdért SE – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

2019.02.23-án (szombat) a Budapesti Erdért Se-hez utazott a csapat. A harmadik mérkőzését vívja a két csapat az idei bajnokságban. Az eddigi mérkőzések minden esetben magabiztos Erdért győzelmet jelentettek. A játékosok szoros szetteket játszottak, de mindig a rutin érvényesült. A kecskeméti csapatból Drabant Anita kényszerpihenőn van sérülés miatt.

Ismét izgalmas mérkőzésre volt kilátás. A párosunknak Füle Kata – Molnár Anna nem sikerült nyerni a Varga Tímea – Ambrus Krisztina pár ellen, a két lejátszott csapatmérkőzésen minden esetben a párost sikerült megnyerni. 3/0

Mérkőzés állása 1/0                                                   

A folytatás annál szebb volt a Sparisoknak. Varga Tímea ellen Márkus Enikőnek sikerült egy szettet megnyerni és ezáltal komolyabb erőfeszítésre kényszeríteni őt. 1/3.

Mérkőzés állása 2/0.

Tóth Kata és Füle Kata folytatta az egyéni küzdelmeket. Mindig szoros mérkőzéseket játszanak. Ezen a találkozón is így alakult. Már 2/0- ra vezetett Füle, de Tóth egyenlített és a döntő szettre maradt a döntés. Füle jól kezdett már 5/2-re is vezetett a térfél cserénél, de Tóth ismét egyenlített. A végjáték Fülének sikerült jobban 2/3.

Mérkőzés állása 2/1.  Felzárkózott a Spartacus.

Hepke Johanna és Molnár Anna csatáját Molnár nyerte. Molnár ugyan elveszítette az első szettet, de utána kétség nem fért ahhoz, hogy a mai napon ő a jobb 3/1.

Egyenlített a Spari 2/2.

Varga Tímea ellen Füle Kata lépett asztalhoz. Az utolsó mérkőzésükön nagy csatában, végjátékban veszített Kata. Most minden szettben magabiztosan versenyzett Varga és nyert. 3/0 .

Mérkőzés állása 3/2.

A folytatásban Hepke helyére Ambrus Tímeát cserélték be Márkus Enikő ellen. Az első szett megnyerése után a 2. szettben már látszott, hogy Ambrusnak sérülése van. 1-1 szett állásnál sérülés miatt feladta a mérkőzést és a következőt is Füle Kata ellen. 1/3.

Mérkőzés állása: 3/3.

Tóth Kata és Molnár Anna mérkőzés következett. Eddigi találkozójuk mindig Tóth győzelmet jelentett. Most is így alakult, de Molnárnak sikerült egy szettet megnyerni. 3/1.

Mérkőzés állása: 4/3

A következő az a mérkőzés lett volna, melyet Ambrus már feladott Füle ellen. 0/3 Játék nélkül.

Mérkőzés állása 4/4.

Varga Tímea és Molnár Anna mérkőzést könnyedén nyerte Varga. 3/0

Mérkőzés állása 5/4.

Tóth Kata és Márkus Enikő találkozó is sima Erdért sikert ért. 3/0.

Végeredmény 6/4. a Budapesti Erdért SE-nek.

Fodor Miklós edző: 2 órás küzdelem volt Budapesten, az eredmény minden eddiginél szorosabb volt. Füle Kata, Molnár Anna győzelme, Ambrus Krisztina sérülése tette izgalmassá a mérkőzést. Egységesebb, jobb csapat az Erdért. Küzdöttünk, jól játszottunk, fejlődtünk! Jó úton haladunk afelé hogy igazi „csapat” legyünk jövőre!