Kezdőlap Kecskemét Fölényes győzelem az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén!

Fölényes győzelem az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén!

A kecskeméti futsalosok hétfő este fogadták hazai környezetben a tabella utolsó helyén tanyázó Kincsem Lovaspark SE együttesét, és magabiztos játékkal, fölényes győzelmet arattak. Ezzel a győzelemmel az is eldőlt, hogy a rájátszást a második helyről várhatják a scoregoalos fiúk!

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – Kincsem Lovaspark SE : 14-1 (4-0)

Már a 3. percben megzördült a sereghajtó hálója, miután Rutai passzából Sallai volt eredményes. És innentől kezdve felborult a pálya, a Scoregoalos fiúk nagy kedvvel és igen motiváltan játszottak, amiben Rutai Balázs és Sallai Bence, előbbi gólokkal, az utóbbi gólpaszokkal vette ki a részét. Gyakorlatilag a hazaiak akkor és úgy alakítottak ki helyzetet, ahogy szerették volna, az első etapban ugyan még némi hiba csúszott az utolsó passzokba, lövésekbe, így egy öngóllal, és egy Marozsi góllal csak 4-0 volt a félidő lefújásánál, de már ekkor érezni lehetett, hogy nem itt fog megállni a gólgyártásban a hazai csapat. Így is lett, a második félidő 1. percében újabb öngól nehezítette a vendégek helyzetét, majd egyszer Sallai és kétszer Szabó Szabolcs villant és máris 8-0 volt az állás. A vendégek feladták az eddig sem stabil hátsó alakzatukat és próbálták az 5 a 4 elleni játékot, amiből csak újabb scoregoal gólok születtek. Deák Donát szabadrúgásánál már 9-et mutatott az eredményjelző, amire váratlanul jött egy vendég gól, ám itt a Kincsem minden puskaporát el is lőtte. Szebbnél szebb akciókat követően a hazaiak csapatkapitánya is betalált, nem is egyszer, rögtön kétszer egymás után. A végére még megérkezett egy Rutai fiesta, aki 2 perc alatt három gólt rámolt be a vendégek batyujába, ezzel kialakítva a nagyon fölényes 14-1-es végeredményt.

A kecskeméti csapat ezzel az alapszakasz 2. helyén végzett és ezzel igen előkelő helyről várhatja a folytatást.

Gólszerzők: Rutai (4), Szabó (2), Sallai (2), Dobosi (2) Deák (1), Marozsi (1), öngól (2)

Koós Károly vezető edző értékelése: „Nagyon örülök, hogy a csapatom ezt a mérkőzést is komolyan vette, és külön öröm, hogy sok góllal örvendeztették meg a szurkolókat. A bajnokság ezen szakasza most lezárult, második helyről várhatjuk a folytatást, ami bizakodásra adhat okot, ám csak most kezdődik a neheze,a  felsőházban 10 mérkőzés következik, mind-mind rangadó! Nagy izgalommal várjuk a derbiket!”