Kezdőlap Hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2019. február 7-én 0 óra és 24 óra között három esetben összesen 16 külföldit tartóztattak fel Hercegszántó és Tompa közigazgatási területén.

A tegnapi napon Tompa külterületén két migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénkben 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 12 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások.

A rendőrök tíz személyt fogtak el, illetve kilenc előállításáról intézkedtek. Közülük hatan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság járőrszolgálata 13 óra 30 perckor Mélykúton igazoltatott egy 23 éves madarasi lakost. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfival szemben a Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be.  

14 óra 40 perckor szintén a kiskunhalasi rendőrök vettek őrizetbe egy 24 éves helybéli férfit, mivel ellene a Csongrádi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki lopás bűncselekmény elkövetése miatt.