Kezdőlap Sport Nem sikerült elhozni a pontokat a csengeri katlanból!

Nem sikerült elhozni a pontokat a csengeri katlanból!

Tegnap este mintegy 400 csengeri szurkoló előtt, magas hőfokú mérkőzésen, közönségszórakoztató meccsen maradt alul a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club.

Csenger Futsal – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club : 7-5 (1-1)

Már a mérkőzés első perceiből kiderült, ez a meccs nem lesz egy leányálom, egyik odalon egy Rutai bomba, míg a másik oldalon egy Tombácz védés hergelte a szép számú közönséget. Felválta forogtak veszélyben a kapuk, az iram és a mérkőzés hőfoka még a legkritikusabb szurkolókat is elégedettséggel töltötte el. A 5. percben aztán egy szép csengeri támadásnál Pállfy maradt egyedül, aki nem is hibázott, és megszerezte a vezetést a hazaiak részére. (1-0) Még nagyobb sebességre kapcsolt a hírös városi legények, és ennek a 13. percben ért be a gyümölcse, ugyanis Sallai Bence kerül nagyszerűen a kapu elé, és Bánóczki keresztpasszát lövi be a hazai portás hasa alatt a kapuba. (1-1) Ezt követően is támadásban maradt a Kecskemét, ami Bánóczki, Szabó Szabolcs kapufás lövése is jelezte, áma  másik odlal sem volt adós, ott Pankotai lőtte telibe a felsőlécet. Rangadóhoz mérten, óriási iramban játszottak a csapatok, igazi fiestává varázsolva a csengeri estét.

A második etap Deák Donát helyzettel kezdődött, ám ziccerét oldalhálóba vágta. Az ellentámadásból újra a hazaiak szerezték meg a vezetést, és kontra végén. (2-1) Majd jött egy megkérdőjelezhető kiállítás a hazaiak részéről, a 4 a 3 elleni játékban Rutai bombáz a léc alá! (2-2) Majd egy gyors gólváltás, Rutai és Bodó között és máris 3-3 a mérkőzés eredménye! És itt még nem fejeződött be az őrült rohanás: a 30. minutumban Szabó Szabolcs pörget gólt lő, amivel át is vették a vendégek a vezetést. (3-4), majd egy újabb véleményes játékvezetői ítélet, amikor is Tombácz lábbal takarít, ami után nagybüntető következhetett. Pankotai nem kegyelmezett: (4-4). És a csattanó még csak most érkezett, Rutai indult meg az ellenfél kapufa felé, amikor is hátulról a becsúszó láb egyértelműen elkaszálta, és ahelyett, hogy szabadrúgással jöhettek volna a vendégek, a spori tovább engedte az akciót és az így megszerzett labdát a hazaiak gólra váltották. (5-4) Újra felállt a padlóról a Scoregoal: újfent Rutai lába sült el jókor jó helyen, ezzel kiegyenlítve a mérkőzést (5-5). Ám hiába a kapaszkodás, egy kontra végén a hazaiak könnyű gólt találnak. (6-5) A végére a kecskeméti alakulat átállt az 5 a 4 elleni játékra, ám nem hozott sikert, sőt… egy eladott labdával Bodó begyalogolt az üres kapuba (7-5)

Gólszerzők: Rutai 3, Sallai (1), Szabó (1)

Koós Károly vezetőedző értékelése: „Igazi rangadót játszottunk teltház előtt, fantasztikus hangulatot teremtettek a hazai szurkerek. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, sajnos nagyon sok helyzetet elpuskázunk, hiányzott a koncentráció. A második félidőben a mérkőzés átment egy nagy rohanásba, sajnos ahogy rúgtunk egy gólt, azonnal tudtak válaszolni a csengeriek, ezen javítani kell, ezt nem nem engedhetjük meg a következő meccseken. Sajnos voltak kétes bírói ítéletek is, amik rendre minket sújtottak, de ettől függetlenül, nekünk is koncentráltabban kellett volna játszani, és ez nem vesz el semmit a csengeri érdemekből.”