Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2019. március 1-én 0 óra és 24 óra között hat esetben összesen 24 külföldit tartóztattak fel Hercegszántó, DávodHóduna, Nagybaracska és Kelebia közigazgatási területén.

A tegnapi napon Hercegszántó külterületén összesen négy migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások.

Ezen a napon három személyt fogtak el, illetve hat előállításáról intézkedtek. Közülük négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A járőrök 18 óra 42 perckor Kalocsa belterületén intézkedés alá vontak egy 35 éves helybélit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfival szemben a Bajai Járásbíróság  2 nap szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 20 óra 20 perckor őrizetbe vettek egy 32 éves helyi férfit, mivel a Kiskunhalasi Járásbíróság járművezetés ittas állapotban vétség, valamint a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének magalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő eljárásban elfogató parancsot adott ki ellene.