Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2019. március 2-án 0 óra és 24 óra között két esetben összesen 11 külföldit tartóztattak fel Kelebia közigazgatási területén.

A tegnapi napon Kelebia külterületén egy migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó, valamint két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások. Egy sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.  

Bács-Kiskun megyében ezen a napon 11 személyt fogtak el, illetve 9 előállításáról intézkedtek. Közülük egy fő bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 8 óra 25 perckor őrizetbe vettek egy 24 éves helyi férfit, aki ellen a Kecskeméti Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki lopás bűntett elkövetése miatt.

A megyeszékhelyi rendőrök 20 óra 20 perckor igazoltattak egy gépkocsivezetőt Kecskeméten. Az intézkedés során kiderült, hogy a 28 éves helyi férfi úgy vett részt a közúti közlekedésiben, hogy őt a Kecskeméti Járásbíróság 2020. június 13-áig a járművezetéstől eltiltotta. A sofőrt szabálysértési őrizetbe vették a kecskeméti egyenruhások.