Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. március 11-én 0 óra és 24 óra között Kelebia, Nagybaracska és Bátmonostor közigazgatási területén öt esetben huszonhat illegális migránst tartóztattak fel. A kizárólag férfiakból álló csoportok jogellenesen – vonaton megbújva és gyalogosan – próbáltak meg Magyarország területére bejutni, így az egyenruhások a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A tegnapi napon a rendőrök öt személyt fogtak el, további négyet előállítottak. Ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 1 óra 30 perckor szabálysértési őrizetbe vett egy 18 éves helyi lakost, aki a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt közlekedett autójával. A férfivel szemben gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.