Kezdőlap Hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. március 15-én 0 óra és 24 óra között két esetben összesen 18 külföldit tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén. A csoportok tagjait az egyenruhások visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a határrendészeti feladatokat végrehajtó állomány Kunbaja külterületén három migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen az ország területére lépjenek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.

Ezen a napon az egyenruhások nyolc személyt fogtak el, illetve hét előállításáról intézkedtek. Közülük négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A megyeszékhelyi rendőrök 9 óra 20 perckor őrizetbe vettek egy 40 éves helyi nőt, mivel ellene a Kecskeméti Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

Orgovány belterületén 15 órakor igazoltattak egy gépkocsivezetőt a járőrök. Az intézkedés során kiderült, hogy a kiskőrösi férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben egy személygépkocsival, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint a Kiskőrösi Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Az egyenruhások szabálysértési őrizetbe vették a 26 éves sofőrt.