Kezdőlap Hírek IDŐS NŐT FOSZTOTT KI

IDŐS NŐT FOSZTOTT KI

A kecskeméti nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

A kecskeméti nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy helyi asszony tett feljelentést 2018. július 20-án a megyeszékhelyi rendőrkapitányságon, mert egy ismeretlen kifosztotta.

A nyomozás adatai szerint az akkor 64 éves sértett a boltból tartott hazafelé gyalogosan, amikor egy számára ismeretlen férfi megszólította. A nő nem állt le vele beszélgetni, ám az ismeretlen egészen hazáig követte, majd az asszony mögött besurranva bejutott az egyébként kulccsal zárható lépcsőházba. Valószínűleg kifigyelte, hogy áldozata melyik emeletre megy lifttel, majd a lépcsőn ugyanarra a szintre sietett. Amikor a sértett nyitotta ki a lakásajtót, mögé került, és letépte a nyakából az aranyláncát.

A környéken végzett adatgyűjtés során a nyomozók birtokába került egy fénykép, amely a feltételezett elkövetőről készült. Az ügyben felkutatott tanúk segítségével a rendőrök beazonosították és elfogták azt a 31 éves kecskeméti lakost, aki a gyanú szerint a kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsítható. A férfit kihallgatását követően őrizetbe vették.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kecskeméti Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte. A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.