Kezdőlap Egészség ZM termékek-Új generációs édességek

ZM termékek-Új generációs édességek

Zimacsek Márta ajánlásával bemutatjuk a ZM termékeket

A legújabb, teljesen egyedülálló, minden generáció számára ajánlott, és teljes egészében egészséges édesség kistermelője által kifejlesztett termékeinek hála megkóstolhatunk és fogyaszthatunk olyan készítményeket, amelyek tele vannak gyógynövényekkel, rendkívül finomak, és nem utolsósorban kirobbanó egészséget biztosítanak fogyasztói számára.

Az ilyen termékek állandó fogyasztása különösen ajánlott a rendszeres szellemi vagy fizikai munkát végzőknek, sportolóknak, idősebbeknek, gyakori betegséggel küzdőknek, valamint kisgyermekeknek, mert kimondottan jót tesz a szervezetünknek, mivel hatékonyan pótolja fontos vitamin szükségleteinket és a szervezetünket segítő ásványi anyagokat. Ennek az az oka, hogy enzimekben gazdag, ezek pedig azért felelnek, hogy a fenti anyagok maradéktalanul beépüljenek

A bennük lévő gyógynövények (csalán, csipkebogyó, homoktövis bogyó, útifű, citromfű, menta, vörösszőlő mag) kimondottan immunerősítők, könnyen emészthetők, gátolják az allergén tüneteket okozó hisztamin termelődését.

Amit szintén érdemes tudni az új generációs édességek mindegyikéről, hogy egyáltalán nem tartalmaznak glutént, laktózt, cukrot, tartósítószert, mesterséges adalékanyagot, és szinte semennyi zsiradékot.

Amennyiben Önnek is fontos egészségének hosszú távú megőrzése, betegségei elkerülése, megfelelő kedélyállapotának fenntartása, mindenképpen figyelmébe ajánljuk a forradalmian új, és minden egészében gyógyító hatású ZM termékek mindegyikét! Kevés olyan édességet ismerhetünk, amely kimondottan jót tesz a szervezetnek, így érdemes minél előbb megragadni az alkalmat, és felkeresni a ZM termékek kistermelőjét!

Balogh Béla Méhész őstermelő és kistermelő
Tel: 0670/409-89-69
Email: [email protected]
5720 Sarkad Zöldfa u.3.

Balog Béla Őstermelő a saját megyéjében értékesíti termékeit!