Kezdőlap Hírek A kecskeméti piacok húsvéti nyitva tartása

A kecskeméti piacok húsvéti nyitva tartása

Az Intézmény és Piacfenntartó Szervezet értesíti a lakosságot, hogy a kecskeméti piacok a húsvéti ünnepek alatt – illetve azt megelőzően – az alábbi rend szerint lesznek nyitva:

2019. április 19-én, nagypénteken 6-13 óráig – és 20-án, nagyszombaton a Budai utcai Piaccsarnok és fedett szabadtér 6-13 óráig nyitva tart.

Április 21-én, húsvétvasárnap a Budai utcai piac külső fedett részén és a csarnokban 6-12 óráig zöldség, gyümölcs, tejtermék és virág kínálattal, valamint a csarnok szabadtér felőli bejáratánál lévő üzletben friss pékáruval és kenyérrel várják a vásárlókat.

Április 22-én, húsvéthétfőn a kecskeméti piacok zárva lesznek, de a piaccsarnok szabadterén zöldséget, gyümölcsöt és virágot vásárolhatnak az érdeklődők.

A Szent-László körúti vásártéren 2019. április 20-án nagyszombaton, és 21-én húsvétvasárnap is lesz használtcikk piac. A szokásos, hétindító Nagybani zöldség- és gyümölcspiacot az ünnepre való tekintettel 23-án, kedden tartják meg.

Minden kedves vásárlójának, árusának és partnerének kellemes húsvéti ünnepeket kíván az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet!