Kezdőlap Gazdaság A vidék dönt a haza sorsáról

A vidék dönt a haza sorsáról

Miközben az ellenzék Budapesten egymást sem kímélve vívja bizarr szélmalomharcát az Európai Parlamenti magyar helyekért, a Fidesz a migránsáradattól talán okkal és joggal rettegő vidéki emberek között is hatékony kampányba kezdett. 

Minap Ladánybenén, nagy érdeklődést kiváltó rendezvényen Zachár Attila, a helyi Fidesz csoport elnöke szervezésében Georg Spöttle biztonságpolitikai szakember és Bagi Iván előadóművész részvételével tartottak előadást a május 26-i EP-választás tétjéről.

A választás nem Budapesten fog eldőlni, hanem egész Magyarországon. Minden kis település részvétele fontos, hiszen a kisvárosok józansága, konzervatív gondolkodása védi meg hazánkat a bevándorlókból. A magyar falvakban a gyermekek biztonságban fognak játszani, a lányokat nem fogják bűnözők és gazdasági bevándorlók zaklatni. Magyarország keresztény és biztonságos marad. – mondta Zachár Attila.

Georg Spöttle naprakész statisztikák, migrációs hátterű erőszakos bűncselekmények bemutatásával hívta fel a figyelmet erre az Európában létező hatalmas problémára. Elmondta, hogy a bevándorlók az új otthont esetleg meg is találják Európában, de ha egyszer úgy gondolják, hogy hazatérnek, azt megtehetik. Mi európaiak viszont itt vagyunk, itt maradunk és nem tudunk helyet keresni máshol, ha időközben a saját hazánk úgy megváltozna, hogy európai ember számára élhetetlenné válna.

(Szerző: v.zs)