Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. április 7-én 0 óra és 24 óra között Kelebia Vasúti Határátkelőhelyen, valamint Hercegszántó és Nagybaracska közigazgatási területén négy esetben 18 külföldit tartóztattak fel. Az illegális migránsok jogellenesen lépték át az államhatárt, így visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Tegnap az egyenruhások 15 személyt fogtak el, és további 12 előállításáról intézkedtek. Közülük öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 14 óra 35 perckor őrizetbe vettek egy 47 éves helyi lakost. A férfi ellen a Kecskeméti Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki lopás bűncselekmény elkövetése miatt.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság rendőrei 16 óra 45 órakor szabálysértési őrizetbe vettek egy 55 éves helybélit. A nő a rendelkezésre álló adatok alapján az egyik sörözőben egy 75 éves férfitől el akarta tulajdonítani a kezében tartott 4.000 forintot, de azt a sértett erősen szorította, így a bankjegyek elszakadtak.

A bajai egyenruhások 16 óra 30 perckor szabálysértési őrizetbe vették B. Gábort. Az 52 éves helyi férfi Baja belterületén egy Opel Corsa típusú személygépkocsit úgy vezetett, hogy őt a Bajai Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta.

Az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 7 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Három gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.