Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. április 8-án 0 óra és 24 óra között három esetben összesen 15 külföldi férfit tartóztattak fel Kelebia és Hercegszántó közigazgatási területén. Az illegális migránsok jogellenesen lépték át az államhatárt, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások.

Ezen a napon a rendőrök nyolc személyt fogtak el, további nyolcat előállítottak. Közülük négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Baja Rendőrkapitányság munkatársai 7 óra 28 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 38 éves helyi férfit, aki egy tehergépkocsival úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy őt a Bajai Járásbíróság 2019. május 17-ig a járművezetéstől eltiltotta.

A kecskeméti rendőrök 11 óra 30 perckor őrizetbe vettek egy 40 éves budapesti férfit, mivel ellene a Győri Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki tartási kötelezettség elmulasztása vétség miatt. 

A kecskeméti egyenruhások szabálysértési őrizetbe vettek egy 36 éves helybélit. A férfi 12 óra 30 perckor úgy vezetett egy személyautót a megyeszékhelyen, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint a Kecskemét Rendőrkapitányság 2019. június 28-ig a járművezetéstől eltiltotta.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 19 óra 50 perckor igazoltattak egy nőt. Az intézkedés során kiderült, hogy a 20 éves kecskeméti lakossal szemben a Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be.