A Kecskemét-Aomori Magyar-Japán Baráti Kör fennállásának 20. évfordulója alkalmából Tavaszi Gasztronómiai Estet szervez a japán cseresznyevirágzás (sakura) köszöntésére.
Az est helyszíne: Hotel Három Gúnár Étterem (Kecskemét, Batthyány u. 1.)
Időpontja: 2019. április 13., szombat – Kezdése: 19:00
A vacsora étlapján szereplő ételek: sushi tál, mártogatós szószok, desszert.
Ital-sor, az ételekhez illeszkedve: három féle sake, ume likőr, tonic, whisky.
A bőséges kínálatú összeállítás ára: 7.700 forint/fő
Az ezen felüli fogyasztás távozáskor, egyénileg történik.
A vacsora bevételének egy részét a szervezők az Egyesület japán nyelvi tanfolyamának támogatására ajánlják fel!
Jelentkezést április 11-én 12:00 óráig fogadunk el a [email protected] levelezőn. Lemondás: április 12., 12:00-ig lehetséges.
Támogató: Ital-Intercooperation. – Meglepetés ajándék csomagok sorsolása a Nissin Foods Kft jóvoltából.