Kezdőlap Egészség Megnyílt a Zöldlevelecske Salátaműhely Szeged szívében – Ínycsiklandó finomságok az egészségtudatos étkezés...

Megnyílt a Zöldlevelecske Salátaműhely Szeged szívében – Ínycsiklandó finomságok az egészségtudatos étkezés szerelmeseinek

A Zöldlevelecske Salátaműhely nemrégiben nyitotta meg kapuit az egészségtudatos vendégek számára.  Az étterem már a kezdetekkor hatalmas sikereket aratott, a lelki és fizikai minőséget biztosító és különlegesen finom, ínyenc, a világ minden tájáról összeválogatott salátáinak köszönhetően. A Salátaműhely két éve indult el online felületeken, mostanra azonban Szeged belvárosában, a Klauzál téren is rendelkezésre áll akár a tízóraizni, ebédelni, vagy vacsorázni vágyók számára.

A Zöldlevelecske „kényelmet biztosít”, hiszen nem kell friss összetevőkért rohangálni a piacra, mert ott helyben mindez megtalálható. A barátságos, és gyors kiszolgálás mellett friss, zamatos és mindenekelőtt egészséges zöldségeket találunk a pultban, kiegészítve finomságokkal, különleges összetevőkkel. Az étteremben szintén fennáll a lehetősége a saját összeállítású saláták fogyasztásának, és/vagy elvitelének, valamint az új ízek kipróbálásának.

Az összeállított saláták alapja, zöldségösszetevői, energiában gazdag húsok és sajtok, öntetek, valamint rászórható magvak rengeteg színben, ízben választhatóak. A 100%-ig természetes alapanyagokból készült finom levesek szintén nagy választékban kaphatók, mint például az idénygyümölcsök és zöldségek felhasználásával készülő, a szervezet számára elengedhetetlenül fontos vitaminokat is tartalmazó brokkoli krémleves, sütőtök krémleves, sült paradicsomleves vagy csicsóka krémleves.

A desszertek is sokszínűek, egységesek, finomak, és legfőképpen nem hizlalnak. Az ételek mellett energiadús, hideg gyümölcsből préselt italok ugyancsak folyamatosan szerepelnek a kínálatban.

A „Napfény városába” látogatók számára mindenképpen érdemes megkóstolni a környék családi gazdaságaiból származó legegészségesebb és legfrissebb salátákat. Amennyiben erre nincs lehetőség, az online rendelés is választható.

Zöldlevelecske Salátaműhely

Szeged, Klauzál tér 5.
Nyitva tartás: H-P: 10-20
Szo.: 11-20
Tel.: 30/8 725-282