Kezdőlap Sport Újra nullázott a Scoregoal, óriási győzelem Kartalon!

Újra nullázott a Scoregoal, óriási győzelem Kartalon!

Kartal SE – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club : 0-8 (0-3)

Nehéz mérkőzésre számítottak a kecskemétiek, sima győzelem lett a vége.

Az 5+1-es Nemzeti Válogatott gerincét alkotó kartali csapat veszélyes ellenfélnek tűnt, hiszen pár fordulóval megelőzően a Ferencvárostól is pontot raboltak. Ám ezen a hétfői estén csak egy csapat volt a kartali katlanban.

A mérkőzés első 10 percében mezőnyjáték folyt a pályán, mindkét csapat nagyon ügyelt a védekezésére, ám már itt is lehetett látni, hogy a hírös városi legények bizony pontokért érkeztek. Előbb Rutai lökete, majd Marsa nagyszerű lövése borzolta a hazai drukkerek idegszálait. A 12. percben aztán egy Tombácz előre dobást követően Kovács József fordul meg a pálya jobb sarkánál és gyönyörűen tálal a felfutó Marozsi elé, aki higgadtan oldja meg a helyzetet. (0-1) Támadásban maradt a Scoregoal. A 17. percben Rutai kap forintos labdát Marsától, és kapából bődületes gólt ragaszt a felsőbe. (0-2). Egy percre rá újabb vendég kontra, most pedig Deák Donát oldja meg nyugodtan a ziccert, és a hazai hálóőr lábai között gurítja meg a harmadik hírös városi gólt. (0-3).

A második félidőre a kecskemétiek egy picit álmosan érkeztek meg, hiszen a hazaiak mindent egy lapra feltéve kezdték rohamozni Tombácz kapuját, ám ezek a rohamok pár kísérletet követően elhaltak. Nem úgy a kecskeméti oldalról. A 25. percben újra villan Rutai, és máris 0-4 a kék oroszlánoknak. Ezt már Simon Péter, a kartaliak edzője sem nézhette tétlenül, fiait kivezényelte 5 a 4-be játszani, ám ezen az estén ez sem jár sikerrel. Dobosi kapitány csen el egy labdát és egész pályán átívelve lő csont nélkül gólt az üresen tátongó kapuba. (0-5) Még ugyanebben a percben Kovács fordul le centerből, és lövi ki a kapu jobb oldalát. (0-6) Eldőlt a találkozó, a kérdés már csak az volt, tud e szépíteni a hazai gárda?! Ám hiába próbálkoztak center játékkal, 5 a 4 elleni játékkal, Tombácz ma este is lehúzta a rolót a kapuja előtt. A végén még csiki-csuki játékkal Rutai lövi meg csapata 7., saját maga 3. gólját. (0-7) A végeredményt az utolsó minutumban Marsa állítja be, egy cselt követően. (0-8)

Gólszerzők: Rutai (3), Kovács (1), Marozsi (1), Dobosi (1), Deák (1) Marsa (1),

Koós Károly vezetőedző: „Nem hittem volna, hogy a múlt heti majdnem tökéletes játékunkat a srácok tudják überelni. Ám a csapat megcáfolt ebben a hitemben. Szinte tökéletes este volt, mind egyéni teljesítményekben, mind pedig csapatjátékban.”