Kezdőlap Zenei élet Varga Viktor: Mi

Varga Viktor: Mi

A „Zöld az ég és kék a fű” refrénű slágerrel befutott énekes, aki azonban az utóbbi időben már csak médiaszereplőként hallatott magáról, új lemezzel jelentkezett. Varga Viktor hosszú idő után e napokban jelentetett meg albumot a Magneotonnál.

Igazi kuriózummal készült Varga Viktor: nyolc évvel első lemeze után, 2019. április 19-én jelent meg az énekes új albuma, ami számára zenei és lelki kordokumentum is egyben. A koronggal ugyanis korábbi nagy szerelmével, Cinthya Dictatorral közös kapcsolata emlékeit idézi fel.

Az album a szerelem állomásait, nehézségeit és szépségeit hivatott bemutatni, különböző lelkiállapotokon keresztül, amik a dalokat ihlették. A trackek hangulata váltakozó, és különböző szituációkat dolgoznak fel. A lírai, visszafogott felvételek mellett pörgős pophimnuszok is helyet kaptak az új anyagon.

Az új lemez további különlegessége, hogy nem csak hangzásban ülhetünk fel az érzelmi hullámvasúra, hanem vizuálisan is. A CD borítóképe és a dalokhoz egyenként született, különböző hatásoknak kitett, módosított fotók mind Varga Viktor saját alkotásai és más-más technikával készültek

Forrás: Komlós József JR