Kezdőlap Zenei élet Whiteesnake:SlideItIn

Whiteesnake:SlideItIn

A Whitesnake ’SlideItIn’ című lemezekereken harmincöt esztendővel ezelőtt jelent meg. Az évforduló alkalmából a mérföldkőnek számító album négyféle verzióban lett újra elérhető a rajongók számára.

Idén már negyvenegy éve, hogy az egykoron Deep Purple alaptag: David Coverdale megalakította társaival a Whitesnake zenekart – mely mára a kemény fémzene egyik ikonja lett.

Többek között az olyan sikeres lemezeknek köszönhetően, mint amilyen aSlideItIn– amely a legendás brit hard rock zenekar hatodik stúdióalbumaként jelent meg 1984. januárjának legutolsó napján – idén kereken harmincöt éve. Világszerte több mint négymillió kelt el belőle, és ez volt a Whiteesnakenegyedik lemeze, amely bekerült a brit legjobb tízben a listákon.

A mérföldkőnek számító album négyféle verzióban lett újra elérhető a rajongók számára.

A sima CD az újrakevert amerikai verziót tartalmazza, a dupla CD és dupla vinyl pedig az újrakevert UK változatot is.

A gyűjtőknek szánt 6 CD/DVD limitált példányszámban kerül forgalomba, és tartalmazza az eredeti albumot, az újrakevert verzókat, valamint kiadatlan élő- és stúdiófelvételeket, videókat, koncertrészleteket is, valamint egy interjút az alapítóénekessel, David Coverdale-lel és egy 60 oldalas keménykötésű könyvet, amely tele van ritka fotókkal és emlékekkel.

Komlós József JR