Kezdőlap Események Az OTP Bank önkéntesei segítették a felújítást

Az OTP Bank önkéntesei segítették a felújítást


Az OTP Bank Nyrt. a Humanitás Szociális Alapítvány támogatásával idén is segített a rászorulóknak. Ezúttal a Helvéciai Napvirág Óvoda felújítási, szépítési munkálataiban vettek részt, hozzájárulva ahhoz, hogy a gyerekek egy szebb udvarban tölthessék a szabadidejüket. Az alkalomra tizennyolc önkéntes jött el és együttes erővel hamar végeztek is a feladatokkal.

Az OTP Helyi Érték Program keretén belül, azon túl, hogy a banknak vannak önkéntes eseményei, amelyekre lehet csatlakozni, lehetőség van arra, hogy évente kétszer a bank önkéntesei támogassanak munkájukkal egy segítségre váró családot, szervezetet vagy akár egy intézményt. Így esett a választás idén a Helvéciai Napvirág Óvodára, miután az óvoda vezetősége megkereste a bankot.

Az óvoda 1969-ben épült, immáron 50 éves múlttal rendelkezik és jelenleg 103 gyermek jár az intézménybe. Az idő múlása meglátszott már az udvari játékokon és új eszközökre is szükség volt, ezért vették igénybe a Helyi Érték Program által létrejött lehetőségeket.

Projektenként 150.000 Ft áll rendelkezésre, melyet a program megvalósítására kell fordítani, emellett az önkéntesek idejüket és energiájukat is jó szívvel beleadják. Ezeknek a rendezvényeknek közösség építő ereje is van, hiszen mindig jó hangulatban telik az együtt töltött idő.