Kezdőlap Egészség Az AVON idén is keresi a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit – Itt...

Az AVON idén is keresi a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit – Itt a lehetőség jót tenni egy jótevővel!

A mellrák leküzdése kőkemény lelki és testi harcot jelent az érintett nők számára. Szerencsére élnek köztünk olyan emberek, akik áldozatos munkájukkal azért dolgoznak, hogy segítsék az emlődaganatban szenvedőknek legyőzni a betegségüket. Annak érdekében, hogy ezek az önzetlen jótevők még több nő gyógyulásához hozzá tudjanak járulni, az AVON idén második alkalommal hirdeti meg a Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatát. A pályázatra olyan hősök jelölését várják a szervezők, akik példaértékű és önzetlen cselekedeteikkel hozzájárulnak a mellrákkal diagnosztizált betegek gyógyulásához. A pályázatot elnyerő három jótevő fejenként 1 000 000 Ft-os támogatásban részesül.

Ismersz olyan embert a környezetedben, aki elkötelezett és áldozatos munkájával segíti a mellrákkal diagnosztizált nőket a gyógyulásban, és aki igazi példakép lehet másoknak? Jelöld az AVON által második alkalommal elindított:Keressük a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit pályázatára, ezzel esélyt adva neki arra, hogy egyike legyen azon nyerteseknek, akiknek önzetlen tevékenységét 1 000 000 Ft-tal támogatja a vállalat.

„Hatalmas öröm volt számunkra, hogy számos értékes embert és önkéntes segítő tevékenységet ismerhettünk mega tavalyi pályázatunk kapcsán. Megható volt olvasni a jelölők sorait, amiben leírták, hogy miért az ő jelöltjük érdemelné meg a díj elnyerését. Bízunk abban, hogy idén is hasonlóan sok csodálatra méltó ember ajánlásaérkezik be hozzánk és ismét fontos tevékenységeket támogathatunk. A Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatunkra bárki jelölhet olyan személyt a környezetéből, aki véleménye szerint jócselekedeteivel megérdemelné ezt a kitüntetést és az ezzel járó 1 000 000 Ft-os pénzbeni támogatást. A három nyertest októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában hirdetjük majd ki.” – nyilatkozta a pályázat kapcsán Kósa Anita, az AVON Magyarország szóvivője.

A Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatra a nevezéseket június 15-én, éjfélig várják a szervezők, amelyben a jelölt tevékenységét röviden, maximum 1 oldalas szövegben kell összefoglalni és elküldeni a [email protected] e-mail címre. A pályázat nyerteseit három kategóriában hirdetik ki: egy egészségügyi szakembert és egy civil önkéntest az öt főből álló szakmai zsűri szavazatai alapján, míg a harmadik díjazottata közönségszavazatai alapján választják ki.

A pályázat további részleteiért látogass el az alábbi honlapra:https://avononline.avon.hu/palyazat

További információk:
Jónás Fanni
Well PR Ügynökség
Mob: +36-30-668-5253
Tel: +36 (1) 350-7390 / 119
E-mail: [email protected]