Kezdőlap Hírek BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. május 5-én 0 óra és 24 óra között Kelebia, Hercegszántó és Baja közigazgatási területén öt esetben ötvenhárom külföldit tartóztattak fel.

A tegnapi napon az egyenruhások húsz személyt fogtak el, és további hét előállításáról intézkedtek. Közülük ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.  

A Kiskőrösi Rendőrkapitányságon 0 óra 8 perckor őrizetbe vettek egy 27 éves helyi lakost, akivel szemben a Kecskeméti Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki.

Kecskeméten 15 óra 20 perckor egy 51 éves férfit igazoltattak a járőrök. Róla kiderült, hogy a járásbíróság szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözi, így bűnügyi őrizetbe vették.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából 13 óra 42 perckor szabálysértési őrizetbe vett egy csólyospálosi lakost. A férfi úgy közlekedett autójával, hogy őt a bíróság a járművezetéstől eltiltotta.

A kecskeméti járőrök 16 órakor egy 42 éves helyi férfit igazoltattak, akivel szemben a bíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két súlyos és három könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.