Kezdőlap Hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. május 26-án 0 óra és 24 óra között Bátmonostor, Hercegszántó és Kelebia közigazgatási területén hét esetben hatvanhat külföldit tartóztattak fel. A kizárólag férfiakból álló illegális migráns csoportokat az egyenruhások visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz. Az egyes eseményekről bővebben a http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/hatarrendeszet oldalon számoltunk be.

A tegnapi napon a szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, és további négy előállításáról intézkedett. Ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kecskeméti rendőrök gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából 16 óra 50 perckor őrizetbe vettek egy 26 éves férfit, aki egy áruházban tulajdon elleni szabálysértést követett el. Az elkövetőt cselekménye közben a biztonsági szolgálat tetten érte.

A megyeszékhelyen igazoltatták azt a 35 éves helyi lakost is, akivel szemben a járásbíróság tizennégy nap szabálysértési elzárás letöltését rendelte el.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, három súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt három sofőrt állítottak elő vér-vizelet mintavételre. A halálos baleset körülményeiről bővebben itt olvashatnak.