Kezdőlap Események Visszatér Budapestre Anglia legnépszerűbb profi K-1 sorozata

Visszatér Budapestre Anglia legnépszerűbb profi K-1 sorozata

A tavaly októberi mindent elsöprő siker után június 1-jén ismét megrendezik a magyar fővárosban a Superfight Series Hungary küzdősport gálát a Madárfészek Akadémia arénájában. A megmérettetésen a régió legjobb harcosai szállnak ringbe, és az utóbbi év tapasztalatai alapján garantált az igazi katlanhangulat.

2018. október 27-én mutatkozott be Magyarországon Anglia legnagyobb és legnépszerűbb K-1 küzdősport sorozata, a Superfight Series.

Nagy Balázs, az esemény egyik szervezője elmondta, a gálát a Superfight Series megálmodójával ápolt jó baráti kapcsolatnak köszönhetően tudták Budapestre hozni, az angliai anyacég bízta meg őket a sorozat magyarországi képviseletével.

Mint fogalmazott, a gála presztízsét jól szemlélteti, hogy Magyarország mellett többek közt Svájcban, Portugáliában, Irakban, Indiában, Amerikában és Bosznia-Hercegovinában is hatalmas sikert aratott korábban.

„A küzdősport gála idén is nemzetközi lesz, hiszen egy osztrák és két ukrán versenyző emellett több román sportoló is meghívást kapott. Remélem, hogy idén is tudjuk majd tartani a tavalyi színvonalat, amihez minden adott, hiszen a régió legjobb harcosai lépnek majd ringbe, a közönség pedig fél évvel ezelőtt is igazi katlanhangulatot varázsolt a csarnokba” – nyilatkozott Nagy Balázs.

A szervező arról tájékoztatott, hogy az előprogramban hat mérkőzést rendeznek, a főprogramban pedig további kilenc meccset izgulhat majd végig a közönség. A teljes programból összesen kilenc összecsapáson fordul majd elő, hogy egy magyar harcos egy külföldi ellenféllel néz majd szembe, így bőven lesz kiért szurkolni.

„A sorozat tavalyi debütálását a nézők azóta is az év gálájaként emlegetik, hiszen fergeteges volt a hangulat, és a mérkőzések sem hagytak kivetnivalót maguk után. K-1 szabályrendszerű küzdelmek lesznek, egy kivételével, amit a Muay Thai szabályai szerint bonyolítunk majd el” – tette hozzá.

A Premium Média & Sport által menedzselt verseny főprogramja június 1-jén 19 órakor kezdődik majd, de érdemes hamarabb a helyszínre érkezni, hiszen az előprogramban is hatalmas izgalmak várhatóak.

A belépőjegyek a helyszínen vásárolhatók meg négyezer forintért. Minden további információ az esemény Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/events/581344605681097/