Kezdőlap Események Egy hajóban eveztünk

Egy hajóban eveztünk

A hétvégén, immáron 4. alkalommal megrendezett Nemzeti Regattán – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválján – Tiszakécske városának neve alatt ismét bemutathattuk a Bács-Kiskun megyei összefogás erejét. Megyei csapattal részt vettünk a vitorlás versenyen, sárkányhajóval egészen a középdöntős futamig eveztünk, a színpadi megjelenések versenyében pedig első helyet szerezte meg megyénk képviseletében Csík János és a Mezzo zenekar.

A Települési Ízek versenyén Hajósnak köszönhetően az autentikus sváb gombócleves, a Duna Borrégió Borút Egyesület borai, a császártöltési Szemerey Borászat termékei és a lajosmizsei Gárdonyi Teaház finomságai egyaránt hozzájárultak a stand népszerűsítéséhez. A látogatók körében kivételes népszerűséget élvezett nyereményjátékunk, mely során a szerencsések magukkal vitték megyénk ízet, helyi termékeit és népszerűsítő kiadványainkat.

Állíthatjuk, hogy a média és a rendezvény látogatói észlelhették és tapasztalhatták a megye ínycsiklandó ízein túl a páratlan együttműködésben rejlő erőt. A vitorlás fesztiválonvaló részvétellel megmutattuk, hogy megyénk nem csak az Alföldön, de a magyar tengeren is kitűnően helyt áll.

2019. június 4.

Várkonyi Éva

Elnöki kabinet