Kezdőlap Gyerekek Ajándék laptoppal jutalmazta a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő tanulóit Balogh Levente

Ajándék laptoppal jutalmazta a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő tanulóit Balogh Levente

Kilencedik éve ajándékozza meg laptoppal a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő eredménnyel végző tanulóit Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország vállalatcsoport tulajdonosa.

Idén két tanuló, Németh Sándor és Pusztai László zárta kitűnő eredménnyel az általános iskolai tanévet. A kiemelkedő tanulmányi teljesítményt ebben az évben is ajándék laptoppal honorálta Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország tulajdonosa, aki számára kiemelten fontos a magyar gyerekek támogatása.

A tehetségek és a magyar sikerek támogatása mindig a szívemhez közel álló ügy volt, ezért örömmel tölt el, hogy ezzel a gesztussal hozzájárulhatok a gyerekek fejlődéséhez és a tanulás iránti lelkesedésük fenntartásához. Jó látni, hogy örömet szerzek az ajándékkal, és hozzáteheteka jövőben elért eredményeikhez”– mondta el Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország tulajdonosa.

Mindkét diák mérnöki pályára készül, Németh Sándor tanulmányait a kecskeméti Kandó Kálmán Gimnáziumban folytatja, Pusztai László pedig a kiskunfélegyházi Szent Benedek Középiskolában tanul tovább.

A Szentkirályi Magyarország számára hagyománnyá vált a jótékonykodás és a gyermekek segítése, számos más kezdeményes mellett a szentkirályi diákok tanulmányait immár kilenc éve támogatják.

Céginformáció

A Szentkirályi Magyarországot 2019-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz alapítója, Balogh Levente. A két üzletember 2018-ban felvásárolta a Pepsi termékek magyarországi gyártásával és forgalmazásával foglalkozó céget, létrehozva ezzel Magyarország egyik meghatározó élelmiszeripari vállalatcsoportját.

A Szentkirályi Magyarország hazánk egyik meghatározó, családi kézben lévő élelmiszeripari vállalkozása. A hozzátartozó Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Magnesia, S. Pellegrino, Acqua Panna, Perrier, Pepsi, Schweppes, Mirinda, Gatorade, Lays és Cheetos márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, szénsavas üdítőitalok és snackek piacán.