Kezdőlap Események Ez az a nap! 2019- Mintegy 10.000 ember vett részt a dicsőítő...

Ez az a nap! 2019- Mintegy 10.000 ember vett részt a dicsőítő koncertsorozaton

A 2019-es évben, június első napján került megrendezésre az Ez az a nap! nevű keresztény koncertsorozat, a budapesti Papp László sportarénában, ahol közel 10.000 magyar, és külföldi keresztény ember gyűlt össze, hogy egy szívvel, és egy lélekkel dicsérjék Istent, együtt énekeljenek, és meghallják mi is az igazság, ugyanis az idei rendezvény az „igazság” címet kapta.

A tanításban elhangzott, hogy az ember nem veszi észre a valódi igazságot a bűnei miatt, hogy Jézus Krisztus azért jött el hozzánk és váltott meg bennünket, hogy megszabaduljunk és feltámadásával bebizonyította, hogy Ő az örök élet és igazság, illetve az, hogy van Valaki, aki segíteni akar azzal, hogy problémáinkat a kezébe tesszük. Mert Ő szabadító és gyógyító és mindig mellettünk van, de mi nem ismerjük fel Őt.

A koncert légköre, hangulata emeltetett, magasztos volt. A rengeteg helyről érkezett és különféle nyelven beszélő résztvevőkben közös volt az a tűz és szeretet, amely szívből jött és összekötötte őket. A fellépők dalai, előadása, és maguk a fellépők is sokszínűnek mutatkoztak. Az érkezők láthatták, és hallhatták többek között Noel Richards, angol énekest, Pat Barret énekest és dalszerzőt, a King’s village nevű tehetséges brit zenekart,a kortárs zene egyik legismertebb formációját, az Unless-t,  a debreceni Dics-Suli Band-et, hazánk legnagyobb, és leghíresebb zenészeit, dalszerzőit, énekeseit; Csiszér Lászlót, Friderikát, Prazsák Lászlót, Gável Andrást, Helénát, Dobner Illést, Hannát, valamint Pintér Bélát, akik mindvégig örömmel, telve energiával, tűzzel énekeltek a közönséggel a sokatmondó dalszövegeket.

Az est –lehető legerőteljesebb- lezárásaként a világhírű ausztrál dicsőítő csapat, a Planetshakers szereplése mindenkit alaposan megmozgatott. Az igei üzenet Kiss Józsefnek, László Viktornak, valamint Dr. Gorove Lászlónak köszönhetően hangzott el. Az estet többszöri énekléssel az 1000 fős kórus & Joy Gospel Symphony tette színesebbé.

A koncert hatalmas sikerekkel zárult, minden résztvevő nagy örömmel és reménnyel, valamint célokkal a szívében távozott. A jövő évi koncert szervezése már most megkezdődött, és jelenleg is lehet jelentkezni. A részvétel ajánlott mindenkinek, aki szeretne egy hatalmas élményben részesülni, valamint vidám közösségben lenni, az ország határain belülről, vagy kívülről érkezett különféle korosztályú dicsőítő jelenlétében, valamint a tánc, ének, és dicsőítés öröme mellett, szeretné elmélyíteni vagy elkezdeni a kapcsolatát Istennel, és megismerni a vele együtt töltött csodákkal teli életet.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak a most még épülő Puskás Stadionba, 2020. július 18-án, meglepetésekkel, ajándékokkal, és életre szóló üzenetekkel.

Ez az a nap!

Web: ezazanap.hu

Telefon: +36 1 436-9865

Cím: 1032 Budapest Bécsi út 189. 1/3.

Facebook: Ez az a nap!