Kezdőlap Hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédok 2019. június 3-án 0 óra és 24 óra között 14 külföldi férfit tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén. A magukat iraki és iráni állampolgárnak valló illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban az egyenruhások további 6 migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen az ország területére lépjenek.

A tegnapi napon a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök 9 személyt fogtak el, és további 11 előállításáról intézkedtek. Közülük nyolcan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 3 könnyű sérüléssel járó, valamint 4 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Négy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök. 

Kiskunfélegyháza közigazgatási területén, a Csanyi úton közlekedett 10 óra 17 perckor egy Audi A4 típusú személygépkocsi. Haladása során a Csanyi út és a 451-es számú főút kereszteződésénél az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a tőle jobbról érkező Toyota Avensis típusú személyautónak, ezért összeütköztek. A balesetben az autókban utazók közül mindenki megsérült.