Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédok 2019. június 24-én 0 óra és 24 óra között Bátmonostor közigazgatási területén hat külföldit tartóztattak fel. A magukat iráni és iraki állampolgárnak valló férfiak jogellenesen jutottak be Magyarország területére. Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a férfiakat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Tegnap az egyenruhások 6 személyt fogtak el, illetve további 5 főt előállítottak. Négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 13 óra 25 perckor őrizetbe vettek egy 34 éves lakiteleki férfit, aki garázdasággal gyanúsítható.

A kecskeméti rendőrök 21 óra 30 perckor őrizetbe vettek egy 48 éves lajosmizsei lakost, mivel ellene a Kaposvári Törvényszék adócsalás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

Megyénkben az elmúlt 24 órában nyolc anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.