Kezdőlap Kecskemét Sorozat premier az RTL Klubon!

Sorozat premier az RTL Klubon!

2019. július 1-től minden hétköznap 20:45-től az Oltári csajok című saját gyártású sorozat várja a csatorna nézőit.

Jövő hétfőtől új műsorrenddel jelentkezik az RTL Klub. A 18 órás RTL Híradót követően 19:05-től az ország legnézettebb infotainment műsora, a Fókusz várja nézőit. Ezt követi a 20:10-kor kezdődő a Barátok közt. 

Július 1-től minden hétköznap 20:45-től az Oltári csajok című saját gyártású sorozat várja az RTL Klub nézőit. A romantikus telenovellában három fiatal lány – az Erdész nővérek – keresik a boldogságot, a sikert és a szerelmet. A történet gerincét a három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja. No meg egy testvéri árulás is, ami már rögtön az első epizódban az egész család életét felforgatja.

21:45-től a sorozatoké a főszerep: hétfő esténként A Tanár című saját gyártású széria várja a nézőket majd az Isten veled, Magyarország premier epizódja, kedd esténként dupla dózisban nyomoz Magnum. Szerdánként – dupla epizóddal – folytatódik a Mr. Whiskey, csütörtök esténként – két résszel – érkezik A mi kis falunk. A hét utolsó munkanapján – úgyszintén dupla epizóddal – az Isten belájkolt című premier sorozat várja az RTL Klub nézőit.

RTL Magyarország
Marketing és Kommunikációs Igazgatóság