Kezdőlap Kecskemét BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

Az elmúlt 24 óra eseményei röviden.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. július 3-án 0 óra és 24 óra között Hercegszántó és Tompa közigazgatási területén öt esetben harminckét külföldit tartóztattak fel. A magukat iráni, afgán és iraki állampolgárnak valló illegális migránsokat az egyenruhások visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A tegnapi napon a szolgálatban lévő állomány tizennégy személyt fogott el, és további kilenc előállításáról intézkedett. Öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 13 óra 45 perckor egy 27 éves, míg a Készenléti Rendőrség járőrei 20 óra 59 perckor egy 26 éves férfit igazoltattak a megyeszékhelyen. Mindkettejükről kiderült, hogy velük szemben a járásbíróság szabálysértési elzárás letöltését rendelte el.

A kiskunhalasi nyomozók 16 óra 5 perckor bűnügyi őrizetbe vettek egy kunfehértói férfit, aki több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.