Kezdőlap Kecskemét BÁCS-KISKUN MEGYEI HÍREK

BÁCS-KISKUN MEGYEI HÍREK

Az elmúlt 24 óra eseményei röviden.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. július 17-én 0 óra és 24 óra között két esetben tizenhárom illegális migránst tartóztattak fel Kelebia és Nagybaracska közigazgatási területén. A kizárólag férfiakból álló csoportok tagjai jogellenesen jutottak be az ország területére, ezért az egyenruhások visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A tegnapi napon a járőrök öt személyt fogtak el, és további öt előállításáról intézkedtek. Hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kiskunhalasi nyomozók 2019. július 17-én 8 óra 40 perckor bűnügyi őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki a gyanú szerint két nappal korábban rablást követett el a városban.

A megyeszékhelyi rendőrök 11 óra 15 perckor elfogták és őrizetbe vették C. Istvánt. A 39 éves helybéli lakos lopás bűntett elkövetésével gyanúsítható.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Az egyik baleset érintette az M5-ös autópálya megyei szakaszát, emiatt a sztráda 67.000-es méterénél rövid ideig félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben.