Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. július 2-án két esetben tizennégy külföldi férfit tartóztattak fel Bácsalmás és Tompa közigazgatási területén. Az illegális migránsok jogellenesen jutottak be Magyarország területére, így az egyenruhások visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A tegnapi napon a szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, valamint további tizenkettő előállításáról intézkedett. Heten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kecskeméti járőrök 15 óra 30 perckor bűnügyi őrizetbe vették V. Zsolt helyi lakost, aki ellen a Nagykőrösi Járásbíróság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon szabálysértési őrizetbe vettek egy 20 éves férfit, aki úgy közlekedett autójával, hogy őt a járművezetéstől eltiltották.

A kiskunhalasi rendőrök gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek egy kiskőrösi lakossal szemben. A 23 éves nő kora délután az egyik bevásárlóközpontból bizsu ékszereket próbált meg eltulajdonítani közel 22.000 forint értékben, ám az áruház biztonsági őre tetten érte. A rendőrök a fiatalt szabálysértési őrizetbe vették.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint tizenkét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Két baleset az M5-ös autópálya Bács-Kiskun megyei szakaszán történt, ám forgalomkorlátozásra egyik esetben sem volt szükség.