Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. július 11-én 0 óra és 24 óra között két esetben összesen 14 külföldi férfit tartóztattak fel Kelebia és Hercegszántóközigazgatási területén.

Megyénkben az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások. Egy sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.

Az 52-es számú főúton Solt felől Kecskemét irányába közlekedett 9 óra 11 perckor egy 66 éves debreceni férfi egy Suzuki személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint a főút 41.050-es méterénél későn észlelte az előtte forgalmi okból álló Fiat tehergépkocsit, ezért nekiütközött. Az ütközés a teherautót nekilökte az előtte álló Hyundai személygépkocsinak. A baleset következtében a Suzuki sofőrje – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

Ezen a napon a rendőrök tíz személyt fogtak el, valamint hét előállításáról intézkedtek. Közülük négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság munkatársai 15 órakor őrizetbe vettek egy helybélit, mivel igazoltatása során kiderült, hogy a Kiskunfélegyházi Járásbíróság a férfi elfogását rendelte el lopás bűntett elkövetése miatt.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 21 óra 25 perckor Bócsán igazoltattak egy 22 éves fülöpszállási lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a Szentesi Rendőrkapitányság a férfi elzárását rendelte el, mivel a részére kiszabott helyszíni bírságot nem fizette be.