Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK RÖVIDEN BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK RÖVIDEN BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. július 28-án 0 óra és 24 óra között Hercegszántó és Kelebia közigazgatási területén négy esetben tizenöt illegális migránst tartóztattak fel. A magukat iráni és afgán állampolgárnak valló külföldiek jogellenesen próbáltak bejutni az ország területére, így az egyenruhások visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.  

A tegnapi napon szolgálatban lévő állomány tizenkét személyt fogott el, és további tíz előállításáról intézkedett. Közülük öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Lajosmizsei Rendőrőrs járőrei egy Opel Corsa 44 éves sofőrjével szemben intézkedtek, aki Ladánybene belterületén anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetet okozott. A férfival szemben felmerült az ittasság gyanúja, illetve az igazoltatás során kiderült, hogy a Kecskeméti Járásbíróság vele szemben szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el.

Szintén elzárást szabott ki a bíróság azzal az 59 éves kecskeméti lakossal szemben, akit a megyeszékhelyi rendőrök vontak intézkedés alá.

Megyénkben az elmúlt 24 órában tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt négy sofőrt állítottak elő vér-vizelet mintavételre.