Kezdőlap Események CityApp Kecskemét – Zsebedben az egész város

CityApp Kecskemét – Zsebedben az egész város

Ingyenesen letölthető a Hírös7 mobilappja!

A Hírös7 szervezői mindig is a forradalmi megoldásokra, fejlesztésekre törekedtek. Nem véletlen, hogy a fesztivál jelmondata épp: „Hagyománytisztelet és modern szellemiség.” Idén ennek példájaként elkészülhetett a fesztivál applikációja is, méghozzá a CityApp Kecskemét innovatív mobilalkalmazásán belül.

A fesztivál hivatalos alkalmazása segít abban, hogy minél felhőtlenebbül szórakozhass! Részletes térkép navigál a rendezvény helyszínein, böngészhetsz a fesztivál teljes programkínálatában, de könnyedén rá is kereshetsz egy-egy előadóra. Nyomon követheted a legfrissebb infókat és híreket, sőt, a fontosabb koncertek vagy események előtt emlékeztetőt is kapsz, nehogy megfeledkezz róluk.

A célunk, hogy minél több hasznos információ eljuthasson a város lakóihoz, legyen szó szórakozásról, kultúráról, vagy közérdekű információkról. Ha a Hírös7 eseményeinek követésesikeres lesz, már sorban állnak az ötleteink a további fejlesztésekhez, a mobiltechnológia igazán izgalmas lehetőségeket kínál. Már most is érdemes keresgélni az applikációban, és a Hírös7 információin túl olyan funkciókat is kipróbálni, mint pl. a Hol egyek, igyak?menüpont, vagy a Programok keresési lehetőségei” – árulta elCsávás István termékmenedzser.

A CityApp Kecskemét mobilapp segítségével naprakész maradhatsz a városi hírek, programok, üzletek, szolgáltatások, sportesemények és vendéglátóhelyek forgatagában. Ez az okos kis applikáció most ráadásul Hírös 7-es dizájnt, és extra tartalmakat kapott, hogy a fesztiválozók elengedhetetlen eszköze lehessen. Az új menüpontok (Hírös7 Classic, New Generation,Hírös Vágta) segítenek kiigazodni a fesztivál gazdag programkínálatában, és az app felhasználói az elsők között olvashatják el az új híreket, infókat is.

A CityApp Kft. kecskeméti székhelyű, a Városi Alapkezelő által részben önkormányzati tulajdonban levő vállalkozás. Lokálpatrióta gondolkodásunkat jellemzi, hogy nem csak a székhelyünk kecskeméti, de az alkalmazást fejlesztő kollégák is “őslakosok”, így a Hírös7 rendezvényeinek személyesen is törzsvendégei vagyunk. Örömmel vesszük, hogy munkánk eredményével is összefuthatunk a fesztiválon!Az alkalmazást már más városokban is használják, reméljük, egyre több önkormányzatot és fesztivált köszönthetünk a partnereink között!” – mondtaDanyi József üzletfejlesztési vezető.

Töltsd le az ingyenes appot és fedezd fel a fesztivált a telefonod segítségével!


Itt elérhető az iOS verzió:
https://apps.apple.com/hu/app/cityapp-kecskemét/id995908610?l=hu

És itt találod az androidos verziót:
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.hwstudio.cityapp