Kezdőlap Kecskemét EdSheeran No. 6CollaborationsProject

EdSheeran No. 6CollaborationsProject

Ki a kedvenc előadód? EdSheeranvadonatúj albumán biztosan ott van. A brit szupersztár akkorát dobbant új anyagával, hogy garantáltan minden felvétel helyet kap a lejátszási listákon. A szókimondó rapdíva Cardi B vagy inkább a popsztár JustinBieber? Esetleg a dubstep és az electro house amerikai nagypályása, Skrillex? A No.6 Collaborations című albumon mindegyikük szerepel. A zenei anyag 22 közreműködő előadóval összesen 15 fantasztikus dalt tartalmaz.

A mindössze 28 éves EdSheerant nem véletlenül hívják napjaink egyik legnagyobb zenészének. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a „Perfect”, a „Thinking Out Loud”, valamint nem utolsó sorban 2017-es év legnagyobb slágerét, a „Shape of You”-t, amely rekordot döntött a Spotify-on a maga 2,1 milliárdos hallgatottságával, a hozzá készült videóklipet pedig 4,1 milliárd néző látta a YouTube-on.

Legutóbbi albuma 2017-ben jelent meg, és azóta minden idők egyik legsikeresebb lemeze lett az Egyesült Királyságban.Ed élő fellépéseivel is mindenkit lenyűgöz. 2015-ben zenekari kíséret nélkül töltötte meg a Wembley stadiont, ezzel hivatalosan is beírva magát a történelembe, a hazai közönség pedig az idei Sziget fesztivált nyitókoncertjén láthatta.

De ki ne emlékezne 2017 júliusának vérfagyasztó napjára, amikor Eminem egy születésnapi videóban mesélte el, hogy 50 Cent miatt fel akart hagyni a zenéléssel? A rapper szupersztár nemhogy nem állt le, de ezen a lemezen 50 Centtel közös (!) dalt villant, szóval mindenki dobjon el mindent, mert megjelent EdSheeranNo. 6 CollaborationsProject – azaz Együttműködések című -albuma, amelyen további 14 bomba mellett ezt a számot is megtaláljátok.

Ed stílusosan szivárogtatta az információkat, és mindvégig gondoskodott arról, hogy rajongói első kézből, a saját instagram oldaláról értesülhessenek a fejleményekről. Elsőként a kanadai szupersztárral, JustinBieberrel közös „I Don’tCare” jelent meg, ezt követte a Chancethe Rapper és PnB Rock fantasztikus hangjával fémjelzett „CrossMe”, majd Ed további két felvétellel borzolta a kedélyeket, amikor múlt héten megérkezett a kirobbanó rock-sláger, vagyis a Bruno Mars-szal és Chris Stapleton-nal készült „Blow”, valamint a Yebba-val alkotott ballada, a „Best Part Of Me”.

A lemezt meghallgatva pedig bátran kijelenthetjük, hogy elkészült 2019 legkiemelkedőbb koprodukciós albuma. A világ egyik legmeghatározóbb zenésze olyan alkotókkal állt össze, mint a Grammy-díjasCardi B, Klahlid, Skrillex és Eminem, de 50 Cent is visszatér, valamint izgalmas dalokra számíthatunk Bruno Mars és TravisScott közreműködésével is.

A CD 22 közreműködő előadóval összesen 15 bombasztikus dalt tartalmaz:

1. BeautifulPeoplefeat. Khalid

2. South of theBorderfeat. CamilaCabello&Cardi B

3. CrossMefeat. Chancethe Rapper and PnB Rock

4. TakeMe Back to London feat. Stormzy

5. Best Part of Mefeat. Yebba

6. I Don’tCarewithJustinBieber

7. AntisocialwithTravis Scott

8. RemembertheNamefeat. Eminem& 50 Cent

9. Feelsfeat. Young Thug& J Hus

10. PutItAllonMefeat. Ella Mai

11. NothingonYoufeat. Paulo Londra&Dave

12. I Don’tWantYour Money feat. H.E.R

13. 1000 Nightsfeat. Meek Mill & A BoogieWit Da Hoodie

14. WaytoBreakMyHeartfeat. Skrillex

15. Blowwith Bruno Mars & Chris Stapleton