Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. augusztus 11-én 0 óra és 24 óra között két esetben összesen 15 külföldi férfit tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén. Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

Ezen a napon az egyenruhások öt személyt fogtak el, valamint öt előállításáról intézkedtek. Közülük ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 11-én 0 óra 40 perckor szabálysértési őrizetbe vették K. Gábort. A 32 éves helyi férfi Kiskunhalas lakott területén kívül úgy vezetett egy személygépkocsit, hogy őt a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság 2020. június 20-ig a közúti járművezetésétől eltiltotta.

A kecskeméti rendőrök 11 óra 9 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 53 éves kunpeszéri lakost, aki Lajosmizse külterületén úgy vezetett egy motorkerékpárt, hogy őt a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság 2019. szeptember 1-ig a gépi meghajtású közúti járművek vezetésétől eltiltotta.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság egyenruhásai 13 óra 15 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 23 éves helyi lakost. A nő Kecskemét belterületén, a Dankó Pista utcában az úttest szélén állva az arra haladó járművek vezetőinek egyértelműen jelezte, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújtana.